Imprimeix

Salut empresarial

Els nostres programes de promoció de la salut tenen per objectiu afavorir el benestar dels professionals de l'empresa. Tots els nostres programes de promoció de la salut tenen cinc etapes:

 

En la primera i segona etapa, és on coneixem les necessitats i inquietuds dels professionals de l'empresa per personalitzar el disseny del programa de promoció de la salut. 

Utilitzem un test d'autoavaluació anònim de 7 preguntes que permet ser realitzat en 5 minuts.

Conegut el punt de partida, personalitzem la sensibilització del personal de l’empresa per afavorir la seva participació en el programa.  

Utilitzem infografies per a comunicar de forma breu i útil els aspectes més importants del programa de promoció de la salut.

 

En la tercera etapa és on desenvolupem les activitats relacionades amb el programa. En lquarta etapa és on mesurem l’impacte del programa, a través d’indicadors prèviament establerts i acordats amb l’empresa.

salut-empresa

 

indicadors-salut.

Per últim, en la cinquena i darrera etapa valorem i dissenyem la millor estratègia per donar continuïtat al programa que té per objectiu afavorir el benestar en l’empresa. Alhora valorem la necessitat d'atenció individualitzada per millorar l'eficàcia del programa a través del nostre servei de dietista-nutricionista online.

 

Les nostres activitats de promoció de la salut són dissenyades, realitzades i avaluades per nutricionistes i psicòlegs/es, col·legiades/ts, amb més de 10 anys d'experiència professional. Podem gestionar la formació de forma bonificada.

 

 

 

Podeu utilitzar el següent enllaç per a reservar una sessió-avaluació preliminar gratuïta de 15 minuts amb Sergi Rovira, i així poder conèixer les vostres necessitats i saber què us podem oferir sense cap tipus de compromís.

 

reserva-reunio-cat-165

 

Programes disponibles que es poden personalitzar